Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Miał być dżin z tonikiem Nie ma Miała być frajda A nie jest Jest proza najprostsza Jest poezja najsłodsza I mdli Nasze piekiełko nie gaśnie Czesiu W szalonym zielonym Ogrodzie Treść może najprostsza Wena już nie najmłodsza A grzmi Z toniku dżin uleciał już Choć tkwi Zostały twe słowa Nabrzmiały Ta proza najprostsza Ta poezja najsłodsza Ty śpij. :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Pisałem to trochę wzburzony więc czuję, że nie jest dobry. Ale na krytykę liczyłem. :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 tytuł jak an przymus: "zostawcie tytan (nikt go nei zabiera Ci nie zabiera:) - chiałeś w jednym tytule dać dwa znaczenia - nie wyszło Ci a wiersz to sredniaczek, za bardzo wzburzony i chaotyczny...wart poprawek Tera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 Tytuł nie jest istotny ale ponieważ sam nie czytam wierszy bez tytułów dałem jaki mi wpadł do głowy. Oto inne tytuły tego wiersza do wyboru: „Odpieprzcie się” „W szalonym zielonym ogrodzie” „Dżin z tonikiem” „Nie szargać świętości – to piekło” etc. etc. za komentarz Tera dziękuję. :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi