Lazlo Adamik Opublikowano 24 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 W Jotpei nabrałem koalicję Na soaking w krowie Z kropelką animuszu Słowo po słowie Po stole Rozlała się gadka W mowie z Timbuktu Zacumowały dusze reporterów W językach i zębach i dziąsłach I popełnili wywiad z królową kierów Pod zwisającymi z ust jak biżuteria Złota Kulami buldożerów Postrzelili wystarczająco płaskie Zdjęcia i właśnie Gdy ulatniałem się angielską manierą Odśpiewali „chwilo trwaj słodka” Zdobywszy się na szczerośc Spotkałem ich w okolicach butów Naszych małych ojczyzn Prywatnych Oczekiwali dalszych cudów Ich skośne oczy były jeszcze kwaśne Wystrzeliwali słowa skargi i chęci Raz jeszcze Szczeknięcia mizernej wagi Ulatywały w powietrze Nie zwracałem uwagi Aż w końcu zeszli mi z drogi Pojęli że też jestem reporterem Lecz nie piszę pismem przecinkowym
Pan_Biały Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 dobry tytuł do przeczytania pozdrowienia
zielonooka kotka Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 bardzo dobry opis-relacja. oddaje klimat. Pozdrawiał
Rekomendowane odpowiedzi