Śmierć
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Nata_Kruk 6 239
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
... za te słowa zostawiam plusik od mnie.
Wariatów nie brakuje, niestety.
A my.. żyjmy.. tak jak chcemy.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Natuskaa · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
W sumie jest w tym dużo racji, że każde zachowanie, które trudno komuś wybaczyć jest wynikiem jakieś jego/jej zdrady, bo jednak ten ktoś wybrał komputer, alkohol i inne "niezbędniejsze" zachowania lub osoby, w przeciwieństwie do tego, co gdzieś tam deklarował. Zmienił plan, albo tak naprawdę nigdy planu nie miał/miała... tylko słowa żeby sobie kupić czyjeś zachowanie. I zostają te suche kwiaty, podobne do zdjęć w albumie. Dziękuję za wierszyk i "śliczny" opis małżeństwa. Pozdrawiam :) -
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
@Leszczym Za pierwszym razem przypadło do gustu -
Przez Maciek.J · Opublikowano
Życzę wszystkim dużo zdrowia ! *** Jakie straszne są zawsze stycznie bo wszystko boli mnie ustawicznie a kiedy przychodzi krótki luty u znachora igłami jestem kłuty a potem kiedy już jest marzec zdrowie mam jak chory starzec nie lepsze są nawet i kwietnie bo się czuję nadal nieświetnie wreszcie nadszedł cudny maj doktorze antybiotyk choć mi daj okropny jest też czerwiec i lipiec bo słońce może zbytnio przypiec zaś kiedy nastanie ciepły sierpień mam mnóstwo bóli oraz cierpień jakie okropne są potem te wrześnie bo skurcz odczuwam tak boleśnie która potem trwa i trwa i nie znika aż do końca co najmniej października albo nawet do końca listopada a lekarz tylko coś tam gada i gada tak docieram ledwo do grudnia i z głęboką depresją jak studnia Calutki rok tak się zaczyna i zamyka jestem na pewno na wszystko chory lekarze patrzą na mnie niczym upiory do kitu jest ta medyczna… diagnostykaZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Wiesław J.K. · Opublikowano
@Gosława to były ciężkie czasy Babcia mi o nich opowiadała Przeżyła 94lata i do ostatniej chwili była niezwykle świadoma Tak, to były okropne czasy dla tych co zostali pomordowani przez braci Rosjan (Katyń) i braci Ukraińców (Wołyń). Nigdy o tym nie zapomnijmy!Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Waldemar_Talar_Talar Prawda Waldemarze, boli i to mocno. Filmy o tych wydarzeniach mocno poruszają uczucia, można tylko sobie wyobrazić jak było w rzeczywistości. -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Roma Po takim wyznaniu żarliwie kuszącym wszystko jest rozgrzeszone.......bo grzechu nie ma. Jest siła i wiara w człowieka...
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi