Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Słodkiego życia mi tu zabrakło. Słodkiego życia - więc zgódź się, Boski, aby mnie anioł skrzydłami natchnął i szczęściem tknięty, umrę z miłości. Spłynę po śmierci ku Tobie zdrojem użyczać chłodu ciału w kąpieli - w słońcu, co zbiegło z Sierra Leone niebo i ziemię jak kwiat rozbielić. Bo słodkie życie w marzeniach moich, to śmierć, by odtąd być tylko z Tobą I pluję śmierci w oczy szyderczo - lecz niebo milczy w nieśmiertelności, lecz Ziemia nie chce bym był wodą, a Ty? - Ty nie chcesz, żeby mi przeszło.
adolf Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 jej :)) WRÓCIŁEŚ!!!! NO DOBRY ZNAK NA MÓJ WYJAZD DO WAWY =D :)))) Nijak cię było znaleźć, wiersz mi się podoba, witaj znow pozdr
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Vice versa! Adolfie
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Nie wiem na jak długo? Ponieważ córka zajmuje mi kompa. Została prezenterką pewnego radia internetowego, i nadaje wciąż muzę. Ave! J.L.S
Zbyszek_Dwa Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Podoba mi się wiersz Śmialek :) ma fajny rytm i dobrze się czyta hym... prośba o miłość tego się trzeba nauczyć :) Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 No nie, nie chcę, żeby Ci przeszło! To boli, ale bez uczucia- jeszcze gorzej, pusto, a tego nikomu nie życzę:) Barokowy Śmiałku, wiersz mi się podoba! Miło poznać, Para!
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Dziękuje wam serdecznie za miłe komentarze. Pozdr. b; J.L.S
M._Krzywak Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Matko Boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 A co ? M. Krzywak:Matko Boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Królowo Polska...
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Chroń nas ode złego!!! Ależ tak kolego!
M._Krzywak Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 I od zaimków osobowych - uchroń nas i od grafomanii wszelkiej - uchroń nas i od plucia w oczy - uchroń nas i od takich wierszy jak ten powyżej uchroń nas
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Lepiej władza, czyste ręce niż korupcja na urzędzie
M._Krzywak Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Słodkiego miłego życia jest tyle for do zdobycia...
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Lepiej mądrym bić cytatem, niż nauczyć głupca batem
M._Krzywak Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Polecam drzemkę i wykasowanie tego knota (i innych knotów też).
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Lepiej oddać się miłości, niż drugiemu jej zazdrościć
Kieri-Śmiałek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Lepiej poczuć zapach świecy, niż wbijanie noża w plecy.
Rekomendowane odpowiedzi