LadyC Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 opisujesz mi jak dziś wygląda staruszka z betonowej klitki za daleko od morza (wciąż powtarza, że to dla uniknięcia reumatyzmu) nadal o mnie pyta trzyma to stare zdjęcie którego tak nie lubisz jak ona nic nie wie o naszym świecie w którym inaczej się kocha niż kiedyś wiem piszesz z taksówki zawsze się spieszysz
teresa943 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 LadyC, wzruszający wiersz, bardzo mi się podoba...budzi refleksje serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
LadyC Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
ania_13 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Ten wiersz skłania nas do refleksji nad kwestiami najważniejszymi - czyli nad naszym stylem życia, zabieganiem i brakiem czasu dla najbliższych. Jest ciekawym wierszem. Współczuję podmiotowi lirycznemu.
LadyC Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za słówko Pośpiech nas czasem zabija. Trudno. LadyC
LadyC Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. thanks :)
Rekomendowane odpowiedzi