HAYQ Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 wy macie tematy a myma tera cyk
dzie_wuszka Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 miałą kolegę o nazwisku Myma ... :]
dzie_wuszka Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 a w kwestiach wyborczych, to opowiadam się po stronie cyka i mymy :]
HAYQ Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a widzisz jak trafiłem? ;))) "miałą" haha - sie rozumie... ;)) chociaż, zawsze się zastanawiałem jak można by zapisać to a~u, bo przecież nie ma takiej litery. - "miałą" jest też żle :( też jezdem zacyk :)
teresa943 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 a niechta se majo... no to cyk, HAYQ!!! serdecznie i ciepło :):) Krysia
HAYQ Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to cyk :) Serdecznie pozdrawiam
adam_bubak Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bum ta rara, to nie? :D
Magda_Tara Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 materacyk dobra rzecz zwłaszcza w pewnym wieku :*
HAYQ Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bum ta rara, to nie? :D zaraz tam tonie, w toni ino - bum ta rara ;)
HAYQ Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w każdym wieku o cynaderki trza dbać Madziu i nie tyko - prosta ta mate ma tyka ;))
Magda_Tara Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w każdym wieku o cynaderki trza dbać Madziu i nie tyko - prosta ta mate ma tyka ;)) :)))))))))))))))))))) :* tyle
Rekomendowane odpowiedzi