teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 codzienna bezradność jak splątane liany w buszu zawirowań wyszczerbiony kubek z poranną kawą dokąd umknąć schować lęk gdy pustka rozparta złośliwie łypie chce przeszyć na wylot nie dam się mocniej splotę dłonie na kolana uniżę wyznając nikłość zaufania uwierzę że przyjdzie ukojenie w pokoju z Tobą
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 oj żeby tak zawsze.. J. płoniaście Teres
adolf Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozytywna puenta i dobry przekaz :))) początek łądny bardzo, ale koniec też fajny, całość fajnie stonowana, ale taka sillna :))) pozdr.
Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jak to zrobić, jak "schować lęk gdy pustka rozparta złośliwie łypie"... Ty to potrafisz? Zazdroszczę. Podoba mi się, jak zawsze, właśnie przez takie lekkie, nieprzecudowane metafory. Pozdrawiam, Anna
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Judytko :):) najcieplej jak umiem pozdrawiam :-)
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozytywna puenta i dobry przekaz :))) początek łądny bardzo, ale koniec też fajny, całość fajnie stonowana, ale taka sillna :))) pozdr. cieszę się Adolfie, że Ci się podoba i że tak właśnie odczuwasz :):):) dziękuję serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, rumienię się, jednak muszę przyznać się, że miło czytać taki koment. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Codzienne wątpliwości i zmagania. Kiedy mamy oparcie damy radę. Pięknie. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Mirku. Właśnie tak. Dziękuję. Spokojnej nocki i pięknych snów :-) Krysia
Fly Elika Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 tytuł mnie zaciekawił, jasność... piszesz, jak zwykle nazwę odczynnikowo :):), jakbyś uprzedzała z jednym dniem jeszcze..., o czym będzie następny wiersz, to byłoby znakomicie, i bez bum ... czy krach... :)) tak sobie pożartowałam z rana ;;) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, Eliko. Miło, że wpadłaś. Twój żart podoba mi się. Może jest proroczy? Może kolejny wiersz rzeczywiście będzie bez bum? Tego jeszcze nie wiem... temat spada "z nieba" nagle, jak niespodziewany deszcz :):) a ja każdą kroplę ubieram w słowa, jakie podsuwa wena. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi