Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• dla związku i od przyczyny - obserwuj zanim zapytasz: czy między nimi gasło, czy i($)krzyło?   (przed słowa zawsze świadczą czyny)   zabierał ją tylko na sushi - próbowała go  jak zimna ryba   czym mogło być? - tym było
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję. Spodobał się tutaj. Ale on właśnie w kontrze do nowych technologii pisany.   Negatywną inspiracją byli moi niektórzy koledzy i ich wypowiedzi, pracujący w tej branży, którzy bardziej roboty niż ludzi przypominają. I jeszcze są z tego dumni.   Kobiety to ja jeszcze żadnej takiej nie spotkałem choć pewnie też też są w pokoleniu zet z którego niewiele osób jest mi znanych. 
    • @Bożena De-Tre Roma jest super ! To aksjomat. Zgadzam się, że poezja to często przestrzeń prowokacji, w której ścierają się różne formy miłości i ludzkiej niedoskonałości. W rzeczywistości my jesteśmy w niej intelektualnie manipulowani. Jest w tym jednak piękno ulotności teraźniejszości.   O tak. Głupota ludzka płynie nad nami, nad światem jakby ogromna mgła wirusów. Których nikt zresztą nie widział. Nawet pod mikroskopem elektronowym.   Ale co tam mikroskop.   Bożenko. Wrocław to nasze piękne miasto.  I niech takie będzie. Bez tego cholernego smrodu.   Polska pozdrawia Wrocław :) A ja Ciebie, Bożenko :)    
    • @Rafael Marius ach na starość wszystko psuje, trzeba korzystać z życia i nie myśleć zanadto o tym:) Ale do laryngologa się warto wybrać:) mnie zawsze śmieszą ci lekarze jak są obładowani :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Też to biorę pod uwagę, ale u mnie tak nigdy nie było. Poza tym przez jakieś 2 lata u mnie się zmieniało. Raz słyszałem dobrze a potem znowu nic i tak na przemian. A przy zatkanych uszach tak nie jest.   Poza tym to u mnie dziedziczne. Ojciec nic już nie słyszy. To samo było z prababcią i to już od młodego wieku. Tylko babci się udało.     Do następnego wesela się zagoi.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...