Fly Elika Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 kłamstwa w kurtynie czy za nią jak się rozsuwa czy zasłania nie wiem sufler coś podpowiada cicho to samo czucie żaden krzyk czy lęk nie zakryje ich obawą widok za dnia ukrył się w ciemnych okularach nocą w rozwadze zasnęła pod jego poświatą czy to możliwe oszukać się mówiąc w pierwszej osobie nie chce nie wybacza nie pragnie nie wierzy * * a może milczeć
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak na pierwszy rzut oka (w pośpiechu), proponowałabym: czy to możliwe oszukać nie mówiąc w pierwszej osobie nie chce nie wybacza nie pragnie nie wierzy i zakończenie: a może milczeć czasami milczenie jest złotem :) ciepło pozdrawiam i zmykam :-) Krysia
Fly Elika Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak na pierwszy rzut oka (w pośpiechu), proponowałabym: czy to możliwe oszukać nie mówiąc w pierwszej osobie nie chce nie wybacza nie pragnie nie wierzy i zakończenie: a może milczeć czasami milczenie jest złotem :) ciepło pozdrawiam i zmykam :-) Krysia Witam Krysiu :)) miło, że zajrzałaś co do wiersza i pierwszego wersu gdzie literówka na zasadzie różnicy pomiędzy tekstem tutaj, co nazywacie tutaj literówką ? nie widzę błędu... Świetnie, jak zwykle wyłapałałaś :))- zaraz poprawię. Zastanawiam się ponadto, dlacod siebie zego taką masz ulubioną tendencję do imiesłowów. Podobno to cecha kobiecego pisania, dodam nie nachalnego :)) Wiem, że dobrzy poloniści nie lubią a wręcz uznają to za błąd i nieumiejętność. Z doświadczenia to znam.:)) W tym wypadku zastosuję tą bierną formę... Dziękuję za rady. Pozdrawiam cieplusio :)
zielonooka kotka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 zatytułowałabym mglenie, zamglenie, albo ewentualnie zaciemnienie. Pozdramiauuu
Fly Elika Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za sugestie na razie jest na warsztacie :) kto wie może zamienie na słoneczne okulary, jako akcencik lata jesienią :)) miauu z pozdrowieniami
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dla mnie kobiece odczuwanie. Ładnie napisane ale nieco przytłacza swoją jednostajnością. Rozważania nad oczywistym. Wiem że wszystkiego nie pojąłem. Ale cóż ja- jestem tylko facetem. Miłego...
Fly Elika Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odbiór taki jak i sceneria :) a kurtyna przeważnie ciemna, teraz masz odpowiedź ...jakby welurowo - brakuje aksamitu
Rekomendowane odpowiedzi