ula Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 myśli tyle ile piasku czy ziemniaków wypchana ciężko jak worek moja głowa w foremce poduszki cała zakalcem to tylko noc jak każda chciałabym płynąć gondolą księżyca na plecach bo wtedy najlepiej tęsknić tymczasem w koronie drzewa rozkołysana spędzam kruczy czas wciąż ślepo odliczam i składam różaniec bezsennych nocy
teresa943 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ojejej, przepięknie opisałaś "bezsenność"...hehe, skądś to znam :):):) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
ula Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie to, pozdrawiam :)
ula Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy przepięknie, ale chyba jakoś to wyszło.. w każdym bądź razie dziękuję, Krysiu, za czytanie :)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 bo bezsenność -proszę pani -to się tyczy głównie drani tych co dużo zła czynili mnogo mnogo nabroili -a tu nie śpi taka trzpiotka skąd bezsenność u podlotka? Dobranoc.
ula Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ktoś tu powie - usnąć trudno wszak samotnie w łóżku nudno inny rzecze - jak tu zasnąć gdy komara trzeba trzasnąć a ja na to - może podrzemię o ile pozwoli na to sumienie.. :))
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ktoś tu powie - usnąć trudno wszak samotnie w łóżku nudno inny rzecze - jak tu zasnąć gdy komara trzeba trzasnąć a ja na to - może podrzemię o ile pozwoli na to sumienie.. :)) bo sumienie- proszę pani jest oszukać bardzo trudno kiedy komar - sen do bani no i w łóżku pusto- nudno trzeba zatem- cicho klamkę by rodzina nie słyszała na podwórku upolować - przytulankę coby pani się wyspała.
ula Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ktoś tu powie - usnąć trudno wszak samotnie w łóżku nudno inny rzecze - jak tu zasnąć gdy komara trzeba trzasnąć a ja na to - może podrzemię o ile pozwoli na to sumienie.. :)) bo sumienie- proszę pani jest oszukać bardzo trudno kiedy komar - sen do bani no i w łóżku pusto- nudno trzeba zatem- cicho klamkę by rodzina nie słyszała na podwórku upolować - przytulankę coby pani się wyspała. kiedy ciemno, nic nie widać, jakiś znak by mógł się przydać, bo o byle zdobycz nietrudno.. lecz na co mieć satysfakcję złudną? a więc dobrą przytulankę znaleźć jedynie ze świecą, albo wcale..
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo sumienie- proszę pani jest oszukać bardzo trudno kiedy komar - sen do bani no i w łóżku pusto- nudno trzeba zatem- cicho klamkę by rodzina nie słyszała na podwórku upolować - przytulankę coby pani się wyspała. kiedy ciemno, nic nie widać, jakiś znak by mógł się przydać, bo o byle zdobycz nietrudno.. lecz na co mieć satysfakcję złudną? a więc dobrą przytulankę znaleźć jedynie ze świecą, albo wcale.. rzekł mi sąsiad (gość po fachu) łapiesz "drania" po zapachu żeby trochę był umyty i za bardzo nie upity i w ramionach mocno tulił i rachunki bulił
ula Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedy ciemno, nic nie widać, jakiś znak by mógł się przydać, bo o byle zdobycz nietrudno.. lecz na co mieć satysfakcję złudną? a więc dobrą przytulankę znaleźć jedynie ze świecą, albo wcale.. rzekł mi sąsiad (gość po fachu) łapiesz "drania" po zapachu żeby trochę był umyty i za bardzo nie upity i w ramionach mocno tulił i rachunki bulił instrukcja prosta i dosadna, niech korzysta z niego każda!.. a jeśli na którąś trafi przegrana, to z reklamacją się uda do pana;)) PS. i żeby nie było dlatego już umykam, by przed burzą jeszcze okna pozamykać;)
Joanna eM Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawy wiersz :) ... i ten pojedynek słowny z Mirosławem też ;D Pozdrawiam serdecznie
ula Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawy wiersz :) ... i ten pojedynek słowny z Mirosławem też ;D Pozdrawiam serdecznie pojedynkowanie się z Mirosławem to sama przyjemność, polecam ;)) dziękuję za komentarz :)
Rekomendowane odpowiedzi