AngelWithDirtyFace Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Wspomnienia niczym plamy na wschodzącym słońcu Przyćmiewają blask codziennego życia Za każdym razem kiedy się budzę I słyszę poranną orkiestrę Matki Natury Zastanawiam się czy gra jeszcze dla mnie Odkąd Śmierć udowodniła swe istnienie Nadzieja niczym spadająca gwiazda Straciła splendor zanim można było ją dostrzec. Tęsknię ...
Judyt Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 treść ciekawa, forma nie,dla pocieszenia: ja też] J.
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. treść wiersza podoba się, więc spróbowałam go przeczytać w innej formie (przepraszam, że okroiłam, ale wydaje mi się, że sens zachowany) Wspomnienia - plamy na wschodzącym słońcu codziennie przyćmiewają blask obudzony poranną orkiestrą Matki Natury zastanawiam się czy gra dla mnie jeszcze odkąd Śmierć dała dowód istnienia Nadzieja niczym spadająca gwiazda straciła splendor zanim moglem dostrzec tęsknię skasowałabym jeszcze wielkie litery serdecznie pozdrawiam :-)
Rekomendowane odpowiedzi