aluna Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 przekładam wspomnienia z pamiątek na fotografię głośno rozmyślam aż boli wahadło zegara tak samo tańczy do taktu jak wtedy chociaż jedna rzecz pozostała wierna czy ja wiem może nie nakręcę zegara rano jak pokochać to w dobrym czasie nowego tonu wahadła
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 jak pokochać to w dobrym czasie nowego tonu wahadła kochać, kochać i kochać ZAWSZE! gdy tylko przychodzi miłość :) ogromna nostalia bije z Twojego wiersza...jakby oglądanie się wstecz, żal a może nawet złe przeczucia...aż serce ściska i chciałoby sie peelkę pocieszyć, tylko jak? Buźka Aniu i serdeczne pozdrówki:-) A to specjalnie dla Ciebie uśmiech :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Krysia
aluna Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są takie sytuacje że wszystko co mamy pozostawiamy,i czekamy na Tą Wieczną Miłość! Dziękuje Krysiu za uśmiech i za wszystko co dobrego dałaś mi piszącej na tym porcie! Całuski! Ania
Szkic Tylko Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 pierwsza zwrotka szczególnie mnie poruszyla. może dlatego, ze teraz sama zmagam sie z podobnymi emocjami. dziękuję i oby dobry czas nadszedł jak najprędzej!:)
Bernadetta1 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ja to ujmę bardzo krótko:) tak czy tak wprawia Ci się piórko aluno:)...sa postepy:)pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Pięknie Aniu napisałaś. Delikatnie i ze smakiem. Smutno (jak w życiu). Pozdrawiam.
Joanna eM Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 'jak pokochać to w dobrym czasie nowego tonu wahadła' ----> świetne zakończenie ! Serdeczności ;)
aluna Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Szkic za czytanie! Serdecznie współczuję,wieeeeeeeeem jak boli rozstanie!!! Ale pozostawmy los ,niech życie biegnie a czas zrobi swoje! Ciepluśko! Ania
aluna Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za postępy ! Serdecznie! Anka
aluna Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za pięknie Mirku,no i za delikatne i ze smakiem! Miłej niedzieli! Anka
aluna Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Joanno za świetnie.....! Miło czytać! Całuski! Anka
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za pięknie Mirku,no i za delikatne i ze smakiem! Miłej niedzieli! Anka Nie Anka tylko Ania. Miłego...
Rekomendowane odpowiedzi