ula Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 papierosowa mgła jak woalka sztywnie okrywa brud zmęczenia kolejny raz przychodzę tu z myślą że niczego nie zmienię choć wszystko mogłabym nauczyć się gołębiej mowy ale wracam do siebie kiedy ściany szepczą dość na koniec zostaje mi ciche spojrzenie na peron za ostatnim zbłąkanym uczuciem później znowu odchodzę w tę i z powrotem
ula Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 znowu po dłuższej przerwie, i z jakimś niedosytem w związku z powyższym wierszem, więc każda sugestia mile widziana; o ile coś?...
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 walka z nałogiem niczym praca Syzyfa...tak mi się wydaje... warsztatowo w tej chwili nie mam czasu, ale postaram się może jutro jeszcze raz zajrzeć i pomyśleć miło, że wróciłaś :) serdecznie pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Twoje są takie nieprzewidywalne. Podoba mi się pomysł na perony i podróż. Miłego...
Joanna eM Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Podoba się ;) Przerzutnie w odpowiednim miejscu świetnie wyznaczają rytm Perony i papieros - nie znoszę tego... Szkoda, że uczucie odjechało daleko daleko Pozdrawiam serdecznie
ula Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc czekam.. i dziękuję :))
ula Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro nieprzewidywalne, to jeszcze nie jest tak źle, jak podejrzewałam.. dziękuję ukłonik, Ulka :)
ula Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, cieszę się :)) sądziłam, że ten rytm zgubiłam gdzieś przy końcu, a co do peronu i papierosów.. jakoś tak dobrze się uzupełniają, od razu jest określony klimat PS. no i trochę szkoda, to prawda
teresa943 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 wróciłam i wydaje mi się, że jest OK :) serdecznie :-)
ula Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tu się spodziewałam jakiegoś wykładu :)) pozdrawiam, Ulka
Rekomendowane odpowiedzi