ucieczka Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 gdzie się podział pajączek szukałam pod stołem w kącie - ściany mówi Zosia szukałam za szafą w co się przedział - istotka pewno przemierza teraz niebiańskie przestworza w poszukiwaniu miejsca much złotej przędzy i żal bierze cóż poradzić z taką ilością wolnych odnóży cóż poradzić pajączku
Bernadetta1 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 oj brrr...jak ja nie cierpię pająków
Fly Elika Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 ja też, ale są na to sposoby pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Malutki światek pajączka. Pomyśleć strach ile to butów, a ile mycia nóg, skarpet. One tak tylko z pozoru są wolne. Podoba mi się. Miłego...
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 hmm...pajączki są niebezpieczne...omotają w swojej sieci i wysysają "życie" do ostatniej kropli :), osobiście nie przepadam za "takowymi" :) ale wierszyk sympatyczny, choć melancholijny serdecznie pozdrawiam
Jemall Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 To musi być topic, są na to dowody. Pajęczynę pleść będzie, choć przemija lato. ;)
Rekomendowane odpowiedzi