teresa943 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 pyszność łakoci z migdałowym snem na rozmarzonej stacji zmyślny omam pokusna dwa fa bez negliżu przekrzykując echo zachłyśnięte pląsem szybuje na szczyty u stóp kładąc świat tymczasem kuszetkowe cienie unoszą do gwiazd rozpędzony pociąg znika nad ranem niczym mgła przeleciał dalekobieżny
Bernadetta1 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 kusisz tym intercity Krysiu, kusisz męskie plemie:)w sposób łagodny i kobiecy...czyli cała Ty...wielu będzie chciało wsiąść zapewne:)buziaki:):)pozdrawiam Beata
bazyl_prost Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 dynastia intercity ping ping
teresa943 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe...no wiesz, Beatko...ja przecież tylko niewinnie trzepoczę rzęsami :):):) odsyłam Ci tuzin buziaczków z pozdrowieniami :-):-):-) Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cokolwiek Bazylu miałeś na myśli odbijając piłeczkę serdecznie dziekuję :):)
bazyl_prost Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 nie bawię się w odbijanie piłeczek tylko że jestem wegetarianinem na mięsnej diecie to bywa męczące zwierząt rzeźnych się nie obroni tylko wirusy z tego, a chciałem być ideałem roślinojadkiem ale to odbiega od poezji a ja jadę nad morze pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem...w takim razie życzę szczęśliwej podróży (może intercity?) i wspaniałej pogody nad onym morzem :-) pozdrawiam serdecznie
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Kuszetkowe cienie w Dalekobieżnym. Zawsze coś jest obok nas. Cieplutki i tkliwy. Taki Twój. I jak Shrek - wielowarstwowy (jak cebula). Miłego dnia Krysiu.
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi czytać taką opinię. Jak zawsze wszytujesz się we wszystkie warstwy "mojej cebulki" :):). Dziękuję. Z całego serca życzę Ci Mirku fajnego dnia :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi