bazyl_prost Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nie nerwowo to jakaś operacja i jeszcze dziecko na ręku i zapaść no urwanie głowy nie no kochajcie się...i ślimaki się rozeszły do swoich prac
Joanna eM Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dotykasz głaszczesz i pewnie pocieszasz... Smutny obraz. Szkoda, że aż tak smutny. Serce milczy i na pewno boli. Oby szybko przyszły lepsze dni. Tego życzę AUTORCE ;) Pozdrawiam
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dlaczego milczy serce...komu i dlaczego ? jejju nie nadążam , czy komentarz bazyla ,to zapaść, o co tu chodzi, ktos miał zapaść i nie wie o tym czy co? co tu się dzieje? to żarty z tego?
Jędrzej Jedliński Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak...to bazyl miał zapaść
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 kim jest bazyl,... kiedy miał... bo się załamię...sama często staram się chodzićjak, po równoważni i zabezpieczam się od czasu do czasu... i chciałabym wiedzieć bo to smutne i przykre...
Marcin Katulski Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poeta ma wskazywać, a nie pozwalać na to, aby odbiorca sobie dogadywał.
wanesa_ciska Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a ja myślę Marcinie Drogi ,że jest akurat odwrotnie ,i instrukcji nie dał ten poeta pozdrowionka
Marcin Katulski Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie szalejmy w rzucanie hasłami 'ja poeta'. Jeżeli jesteś pisarzem, poetą. Jesteś osobą kreatywną, która musi mieć jakaś stałą pozycję, jak chodzi o własną filozofie, na około której oplatasz własne słowa. Artysta jest wektorem i on zakręca w która stronę chce. Na tym polega rozwój sztuki. Jeżeli chcesz, aby czytelnicy sobie dogadywali... to może twórz rebusy. ;)
wanesa_ciska Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ależ to było Twoje stwierdzenie POETA , ja siebie tak nie nazywam , ja tylko wiersz czasami napiszę jakiś ,i myślę że każdy coś innego tam znajdzie i o to chodzi ..... a rebusy no cóż nie przepadam ,Miłego dzionka życzę i uśmiechu trochę może
Marcin Katulski Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Lubię się pośmiać z dobrych żartów, ale mało ludzi ma na prawdę dobre poczucie humoru. ;)
wanesa_ciska Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 mam nadzieję cichą ze do nich należysz , pozdrowionka wesołe slę ,
Rekomendowane odpowiedzi