mały_dzielny_toster Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 bez kombinowania w MySQLu? Ofkors na tym portalu.
adolf Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 nie :) dlatego zawszej jak chcę się zalogować, bo mnie wylgowalo musze je zmienić :>>
mały_dzielny_toster Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja mam cały czas takie szurnięte z rejestracji, którego nie mogę spamiętać... :/ I chciałabym sobie swoje ustawić, a wyskakuje mi tabelka z errorami do protokołu.
adolf Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem... ja ogóle nie wiem co to MySQL , ale problem znam, jak jeszcze kiedyś miałem internet w komórce i chciałem się logowac, bo za nicm hasla nie pamiętałem, teraz mam taka sytuacje że jak wchodze przez ie to jestem niezarejestrowany i musze przez mozille :)))) ale moze ktos sie zna na informatyce i pomoze pozdr.
Ewa_K. Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to raczej niemożliwe
bazyl_prost Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 500 letnia polszczyzna , jak ją podłapałeś?
Jola Kawalek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 500 letnia polszczyzna , jak ją podłapałeś? Pośmiałam się,hehe.Ja robię kopiuj-wklej i jakoś działa,ale uparcie próbuję zmieniać w profilu, jakoże jeszcze nie straciłam cierpliwości-jestem "nowa"
Rekomendowane odpowiedzi