Judyt Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Chodzą ulicami ludzie h**p://miyryana.wrzuta.pl/audio/ajB6YtpzFeM/wolna_grupa_bukowina_-_bez_slow_chodza_ulicami_ludzie
Alicja Waszak Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 O ile mi się dobrze wydaje, to są dość znane teksty, których tu być nie powinno. To forum jest przeznaczone na teksty które WY ułożycie, a nie które zostały ułożone przez znanych autorów.
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to taki dział- oddzielny od tych ułożonych przez... i zrobili go tu więc tu jest tak jak jest, J. (: płoniaście nie marudź (:
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dawno Cię "nie widziałam"
Marlett Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Judytko miło mi Ciebie ''widzieć'' ... teraz jestem bardziej w ''muzyce''
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to dobrze, słuchaj by ucho było szlachetne i piękne by radość w twe serce wlewały dźwięki i nuty jak struny wpadały do głębi(...)
Marlett Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 poezja i muzyka jak siostra i brat ruszają przez gąszcze razem w świat nie można rozdzielić dźwięku i słowa codziennie rankiem ruszają od nowa buziaki:)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda jedyna Bóg dmucha na glinę tworzy nam zdolnych i rusza w gęstwinę kalafonią porusza by słyszeć ucho mogło to słowo połączy zdziwienie ust wzmogło (:serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi