Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie ma cię aby spojrzeć na to z innej strony muszę ją najpierw zapisać a najlepiej wierszem o wesołej tęsknocie
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mam nadzieję, że nie bedzie kontynuacji??!! tekst z typu : błyskotliwa myśl prawie riposta zycia- kompletna klapa. pozdrawiam
Czaruś Mućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proponuję drugą część rozwinąć, reszty pozbyć się jak najprędzej, zapomnieć o wesołej tęsknocie. "Hip hip hura jak mi źle tęsknię jedyna juhuuuuuuuuu!" Panie Michale - tak by to miało być? Druga część do poszerzenia i mam nadzieję, że coś przeczytamy porządnego. Jeśli nie będzie się Pan lenił. Czaruś
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 owszem, kontynuacja będzie ale na jakim poziomie to nie wiem pozdrawiam leniwie ;)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 'aby spojrzeć na to z innej strony muszę ją najpierw zapisać' - dwuwers ciekawy z dobrym pomysłem (świadczy o tym, że stać Cie na coś interesującego) ogół jednak na 'nie' pozdrawiam kowalski
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zgadzam się z przedmówcami, za ten dwuwers stawiam piątkę, ale reszta jest na dwa pozdrawiam ps. wiem, że tego Autora stać na dużo więcej, mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie ;)) [sub]Tekst był edytowany przez Ona Kot dnia 08-08-2004 18:32.[/sub]
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zwariuje... za komentarze mniej niż zero. Tekst jest przeciętny, dwuwers zaskakujący.. jednak nie lubie "pisania dla pisania" Pozdrawiam
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę wybaczyć, to staje się nudne. Panie Serocki, widzę Pana na stronie, może Panią (Pana) Ewę zdyscyplinować? Staje się lekko irytująca (y) Panie Michale - do roboty:)
Rekomendowane odpowiedzi