Jędrzej Jedliński Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 mój czas jest inny nie mieści się w Twoim raczej w trzeciej osobie sklepienia katedr nigdy nie milkną tylko nam niskie pokoje znam ten zaułek jest ślepy łyknę cokolwiek przydała by się nowa zasuwa i inny bieg wydarzeń
wanesa_ciska Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 często się zdarzają zaułki ślepe we wszechświatach kazdego z nas z osobna , takie to życie......pozdrawiam
farnesi Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Najlepszy zimny tusz z odcieniem lila róż!
H.Lecter Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Wszechświat w wydaniu kanapowym, peel łyka cokolwiek - autor skrzętnie zapisuje. Słabo.
nitjer jernit Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Życiowy ten wiersz, ale jakoś za ciasno mi w takim wszechświecie. Nie wiem czy użyłbym akurat tego rekwizytu do tekstu o takim biegu wydarzeń. Ale puentę łykam bez zastrzeżeń. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi