Szmuel Gelbfisz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Napisze cię dokładnie w dwadzieścia trzy minuty ilu zabójców razem z brutusem w idy marcowe, tyle sokratesa podejrzanie gorzkich kropel cykuty, dwa mniej lat służby legionisty na archimedesa głowę, Napisze ! A jak skończę to mocno nieumeblowany, przyjdę mówić, błyskać, kląć i krzyczeć, z chuligaństwem pójdę w tany, i brukiem zasieje ci ogród obficie, potem w błocie po sam pas skąpany, splunę ci w twarz! i klnę się na życie, spróbuje napisać coś lepszego, a jak mi się nie uda to tym gorzej dla ciebie Leopoldzie!
Magda_Tara Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 umiesz, napisz bardziej Złego :) wiem, że umiesz. myślę, że ucieszysz Poldka Ty :)) zakręcone, ale przyciąga, może dlatego.
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Składny i zabawny wiersz. A to już dwie zalety. Co prawda chuligaństwa i chamstwa nie pochwałam, a Leopolda lubię, ale... Ciekawy jedynie jestem, czy rzeczywiście w 23 minuty? Do poczytania.
Szmuel Gelbfisz Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście ! :-)
Rekomendowane odpowiedzi