Pan Pani Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niech mnie ktoś szybko spakuje bo wychodzi ze mnie kobieta [sub]Tekst był edytowany przez pan pani dnia 06-08-2004 21:44.[/sub]
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 aforyzm nawet ciekawy dwuznaczny ale wierszem to nie jest w moim mniemamniu tylko trzy z plusem pozdrawiam
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zgadzam sie z O.K. - ciekawe, to to jest i podoba mi sie, aczkolwiek nie jest wierszem
Marek Paprocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proszę się zdecydować czy pan czy pani.Ze zdjęcia mnienam,że chyba pani.
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za Panią na zdjęciu, w tej czerni ukrył się Pan. Jest zatem nadzieja, że w paczce ktoś zostanie. Poważnie - jest to pomysł na coś dłuższego według mnie. TYle na razie wydedukowalem z tych dziesięciu słów. l.
Rekomendowane odpowiedzi