Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Mój własny wątek muzyczny, a co!

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Całkiem możliwe - a zna pan Poezja Kanałów (moi znajomi, nawet na ich kasecie mam dedykowany kawałek :), Kawaleria Don Kichota (podobnie), Ashlar, Wybite Zęby prymusa, Terapia Ewolucyjna, Babka Rogożka - to gdzieś się kręciłem w tych rejonach (no i jeszcze młoda Kastracja, razem byliśmy w Jarocinie).

A takie perełki jak Rolka Papy, Pipineska, Pojara ok, Złota Kielnia, A może Kwiatki Wyrosną, Czterech Kopniętych i Fred, Szambo, Zwłoki, Padlina Szarika, But oj, Etiopskie Obżartuchy, Trepanacja Czaszki itd, itd...
?
Można by wymieniać i wymieniać...

wspomnienia staruchów panie Krzywak;) Id fajnie grał, Inkwizycja ich plyta to klasyk, ustawa o młodzieży....gralismy z terapią E. kilka razy a wogole z krk to byla sztama, a żółte sznurówki w kraku troche znaczyły rowniez dla tych co łysi byli nie tylko po bokach;) zenon Reagan - mam ich na skladance Garaż, zmieniali nazwe na Popłoch Wśród Dziewcząt i inne.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No nawet nie mów - to ta akcja w Koronie - kop z glana :)
No, jakby nie patrzeć -smar SW - legenda - mam nawet demo Smarów - "Wszyscy jebnięci nasi są", oczywiście "fale" i teoretycznie wszystko, co wyszło oficjalnie.
Na razie jestem w szoku, za duże wrażenie jak dla mnie - to już nie lokalne przygrywajki.
Za to miałem swego czasu okazje minąć się z Budzńskim, Litzą Gawlińskim, Kukizem i basistą z WC. Ale Smar to Smar -potęga.

a dziękuję:) i dodam że jestem w trakcie dość intensywnej pracy nad czymś nowym, skład muzycznie mocny, możliwe ze niedługo zaistniejemy netowo i koncertowo.

na stonce smar sw zrobionej przez ex gitarzyste jest video z Wrześni - to jest materiał nagrany na demowce "wszyscy jebnięci....".
nic sie nie zmienilem, tylko dojrzalem;)

Magnetowit R.- a ja w ten dzień (12 stycznia) byłem na koncercie właśnie ID, Krwawego Okresu i chyba The Pampers na miasteczku studenckim. I pamiętam, jaki był potem szok po tym Waszym koncercie. Chociaż ja troszeczkę byłem wtedy za młody na jakieś poważniejsze akcje (16 lat), ale legenda została. Płyta "Walczmy o swoje prawa" na naszym gruncie stała się, jakby to powiedzieć - najważniejszym wydarzeniem (chyba tak tylko "Włochaty" został przyjęty, ale ja nie przepadam za tokiem ich myślenia.) i była traktowana jako rzecz święta.
A potem rzeczywiście mi się to jakoś rozmyło, ostatniego irokeza miałem w 1999 r. :)

• 1 miesiąc temu...