Duszek Agnieszka Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Jestem niczym aczkolwiek kobietą Jestem niczym męską podnietą nie mam nic więc niczym jestem męskim kaprysem lub niewinnym gestem i choć mnie niema jestem cieniem a może cienia wspomnieniem?
Marcin Katulski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Po pierwsze 'Nie ma'. Co masz na myśli pisząc cienia wspomnieniem? Mi to wygląda na bełkot. Pozdrawiam.
Duszek Agnieszka Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 piszę co w danym momencie czuję każdy czuje inaczej po to jest to całe pisanie niektórzy nie czują nic a szkoda
Marcin Katulski Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Rozumiem, tylko, że to jest forum poetyckie, nie bloog. Zadaniem pisarza- poety jest tworzenie czegoś dla ludzkości, żeby to nie było tylko dobre w subiektywnym odczuciu, ale także dawało otuchy innym, aby inny odnajdywali tam siebie. :)
katarzyna Wróblewska Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 bardzo ładny wiersz , z racji ze jakoś bardzo tez utożsamiam się z nim , wiec trafia do mnie bardzo dokładnie ..
Rekomendowane odpowiedzi