Karol Latawiec Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Bracie kochany, przepraszam Cię za tamtą noc, gdy obsrałem Ci twój ulubiony koc. Przypadek był to nieszczęśliwy, lecz me zwieracze kupę wypuściły.
bruno seping Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 dodaj coś o OC w PZU i następna reklama gotowa
Karol Latawiec Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Moje wiersze opisują życie polaków z murzyńskiego getta.
Marcin Katulski Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Kontrowersyjne. Na pewno dużo osób powie, że to żenujące, ale ja mówię. Miej swój styl.
Karol Latawiec Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Dzięki stary, wiedziałem że ktoś mnie zrozumie ;)
bruno seping Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 miej swoją kupę. styl jest zbędny:)
Karol Latawiec Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Kupy nikt nie ruszy, a świat do odważnych należy. Ja ją ruszyłem i swoje życie wzbogaciłem.
bruno seping Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 z kupy powstałeś i w kupę się obrócisz:)
Karol Latawiec Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Niech kupa będzie z tobą !
bruno seping Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 niech mocz będzie z tobą. amen.
Rekomendowane odpowiedzi