aluna Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 stąpam po rosie tyle przemiłych chwila po chwili stopy wpijają nieproszone ciernie wzdycham żalem zdjęcie mam ukrywam i nie zmieni biegu marzenia wierna zostanę wspomnieniom
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Bardzo czuły wiersz wg mnie :) Do „stopy wpijają” wydaje się że będzie to sielanka, aż nagle pojawiają się „nieproszone ciernie”. Myślę, że to porzucenie jakiegoś miejsca lub wakacyjnej miłości. Jednakże pozostaje zdjęcie, które mimo, że nie przywróci realnie tamtego miejsca/zdarzenia to jednak pozwoli na wracanie tam we wspomnieniach. :) Bardzo podoba mi się ;) Serdecznie pozdrawiam… :))
aluna Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Dziękuje n za odczytanie przesłania Mateuszu! Serdecznie!
bazyl_prost Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 stopy wpijają się w trawiaste stopy a króliki oszczędzają na trawę
teresa943 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Kochana nie mam już siły, ale powiem krótko: nie "leżą" mi entery...tak jabyś treść pocięła, czy podarła na kawałki...może coś z tym zrobisz? oczywiście to Twój wiersz :) serdecznie i ciepło :)
Fly Elika Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 podoba mi się taki jaki jest, mówisz i wspominasz powoli, myślisz więc wspomnienie daje Ci nowe wspomnienie tak człowiek też się uczy powoli i nie musi się wszystkiego nauczyć wkuć wystarczy że zrozumie i zapamięta i wyciągnie wniosek najważniejszy to tylko taki mały przykład, wspomnienia kształtują też zycie i duszę, która daje też pełnię życia pozdrawiam Alunko ładny wiersz
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobamisię. Urokliwie o tym co z nami na resztę... Mocno pozdrawiam.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja lubię Jej "entery". I Twoje "nieentery". Lubię Bacha i Kazika. ...i Marleya. ... i jeszcze... ...i kopytka na słodko. Miłego...Bardzo miłego.
aluna Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Dziękuje wszystkim za czytanie bardzo i to bardzo miło! -Tobie Mateusz- Ulvhedinza ciepłe słowa -bazylowi za swoisty komentarz -Teresie za obiektywizm -Fly za ładni i za... -Mirkowi za urokliwy i za,za.. Przepraszam że tak krotko, ale mam zarkopione oczy lekiem , bardzo żle widze, ale za tydzien lub dwa ,będzie lepiej! Usciski Ania!
Rekomendowane odpowiedzi