Michał Kurdyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm to chyba fajnie ?? :P
Michał Kurdyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ejj sorciak ale nie tyczyłe się moje słowa do wiersza lecz do słów Tery.. więc chyba Pan tym komentarzem jest "Zarozumiały" lub traktujący się jak "Mesjasz" prawdziwych wierszy...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prosze nie zwracać się do mni Pan, bo to juz osobista wycieczka... po drugie wiem o co chodziło i chciałam zwrócic uwage że ocenia się wiersz nie autora!!!!! Tera
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To było do Pana Michała, który zacytował ten fragment. Wiem przecież, że Pani to Pani. l.
Michał Kurdyk Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. EEEE??? eee?? "nie zwracać się do mni Pan" ja tak powiedziałem ?? jeli tak to wielkie sory... byc moze nie wróciłem na to uwagi... Jeszcze raz Sorcia
Rekomendowane odpowiedzi