Anna_Para Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
okruszek i orzeszek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 lekko, śpiewnie, żartobliwie z ukrytą nadzieją... pozdrawiamy serdecznie :):)
stokrotki w rosole Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 nietrwoga to rewelacyjny tytuł! wyrazy uznania dla odwagi;)) pozdrawiam
Wiktoria Olchowska Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wiersz ciekawy, na pewno wyróżniający się z tłumu. Aczkolwiek nie podoba mi się fragment: "Tak by rozbolały nogi Od stóp aż do samej brody" Po prostu nie mogę się do niego przekonać.
Franka Zet Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wiersz się rewelacyjnie rozkręca - od prostej rymowanki-śpiewanki-mruczanki do nietrwogi i niedrogi (fajne) na końcu. Przekornie, Osieckowato. W przedostatniej zwrotce gubi się rytm 8/8/7/8 - ostatnia linijka chociaż osiem, też się chwieje. Może tak, albo sama pomyślA za bilet nie zapłacić ! Po co płacić, gdy nie trzeba. Z tamtym, co to kiedyś tam chciał Zapomnieć się i już nie bać Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Moja droga, mi się to podoba :-). I już. Pozdrawiam i do poczytania.
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dzięki za rozpoznanie stylu agniesioosieckowego! Franko, już poprawiam, cała w skowronkach! Wszystkim- serdeczne dzięki za uwagę i pozytywne opinie!
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Franko, już poprawione! Dzięki!
Anna_Para Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Okruszku i Orzeszku: słusznie odczytujecie nadzieję! Wszak to matka głupich! A ja głupia jestem! Że hej! : Paranormalna!
Rekomendowane odpowiedzi