magol Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 i parkiem idąc, splecione dłonie, jednym krokiem powolnym, uściskiem uwagę zwracasz mi - mimowolnym na ... wiewiórki. - wzrokiem gonię, powracam jednak, i cały tonę w głębi twych oczu - chwilę tę chłonę bo wartość jej niezaprzeczalna
bazyl_prost Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 moje mzimu większe od twojego mzimu ,lepiej
magol Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 bazyl prost jak zwykle jesteś w błędzie! :> (myśle o mzimu)
Fly Elika Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 z samego poranka, po kontekście:) chwile dlatego, że chwilami smucą; opisujesz ją cudnie
Fly Elika Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 popr. chwila smutna, bo tylko chwilą, a opisujesz ją cudnie
magol Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Fly Elika zauważmy ją, łapmy, zbierajmy, pamiętajmy bo ulotna jest jak mOtyl
Fly Elika Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 chyba jestem z innego, bo mi się nic nie chce ulatniać u mnie te ważniejsze wciąż jak wieczne, choć ich już wszędzie się ulotniły mogę jedynie się z tego mniej poważnie pośmiać, bo lubię :)))))
magol Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 ja o chwili (prowokacja) ciepło pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi