Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ścięte włosy na larum giętkie ostrze litością ręki zebrane zrzynki pasywnie na prokrustowe posłanie rozrzucone kokarda na ostrzu w strachu ze strzechy kopuły pleciony warkocz
Armand Duval Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przyciągnął mnie tytuł i.. nie żałuję nie jestem pewiem co do tematyki mam dwa wątki dość prawdopodobne ale jeśli pierwszy jest właściwy to koniecznie zmień fryzjera
Aleksandra Anna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zadziwiła mnie Pani - pozytywnie. Ciekawy wiersz. Pozdrawiam.
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje za komentarz.... i ciekawa jestem drugiego wątku interpretacji :) Pozdrawiam
Armand Duval Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "ścięte włosy na larum " ten fragment mnie zastanowił - może wydawać się że wątek jest tu dość oczywisty
Anastazja.P Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niczym tytuł :)
Rekomendowane odpowiedzi