Rayo Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 "Nieznany przyjacielu Żal mi twojego wątłego istnienia Gaszonego codziennie Przez Smutnego Anioła" "Niepotrzebnie się smucisz Pokochałem już anioły Lecz powiedz mi dlaczego piszesz ten wiersz? Nie zwróci mi utraconych dni Poezja nie daje życia" "Wiem Te wiersz nie przyniesie ci życia Ale nieśmiertelność"
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 n zginęło w przedostatnim wersie. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Z drugiej strony... ten to chyba nie.
teresa943 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 czy aby na pewno przyniesie? śmiem wątpić ;) ale pisać warto, a nuż kiedyś... pozdrawiam serdecznie :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Długo mnie nie było na P. Ale żeby aż tak zdziadziało? Tragiczny twór, małostkowy, infantylny, patetyczny... Nie macie już języka polskiego w szkołach? Smutek mnie ogarnął.
Rekomendowane odpowiedzi