aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 cóż zostało w kolorach tęczy obiecując ciekawą zamianę na nowe dobre niesamowite nie wątpię przecież moją zawsze tylko poezję słodką rozdam lipową rozkoszą pachnącą ciepłem latem rozdam szalona bez żalu ot tak bez i
Pablo_Pikaso Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 już Ci kiedyś to śpiewałem Aniu no to jeszcze Ci zaśpiewam "nie jesteś szalona mówię Ci jesteś Aluna" jeśli rozdajesz to biorę kawałek:) szacuneczek
Fly Elika Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Podoba mi się, co nie przejmuje Ciebie Aluno to daj, rozdawaj, a kiedy nie będziesz miała za dużo, zachowaj dla siebie byś miała znowu co rozdawać. Twoje wiersze drobiazgiem rozweselają, i niech Ciebie rozweselają też. serdecznie i ciepło
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 A bierz Poblasko z wiersza co zechcesz ....plaster miodu dla Ciebie..łups! Uściski! Ania
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co mi tam , Droga Fly ,póki mogę dodam druga smakowitą cześć wiersza! Całuski!
neverendingstory Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Może zabrzmi to dziwnie, ale wiersz jest smaczny jak lipowy miód :) Serdecznie pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje neverendingstory za czytania ! Nie omieszkam się podzielić!!! Uściski! Ania
Sfinks13 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 pardzo ładnie jestem pod wrażeniem i ten schematyczny zapis wersów podoba się serdecznie i ciepło 13
teresa943 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 ciekawa weryfikacja Aniu cieplutko pozdrawiam :)))))
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Szalona bez żalu. Czasem szaleję z żalem a czasem bez ale ze wstydem. Jak zawsze Aniu. Miłego..
aluna Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale najważniejsze zauroczony Zuźką! Powodzenia! Ania
Rekomendowane odpowiedzi