Amelia_15 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wersja poprawiona... Z mroku wyłania się ulica, Wilgotna łzami chmur zroszona Na niebie firmament gwiazd jak tafla lodowa Światło księżyca nastrój nadaje W oddali słychać świerszcza cykanie Prostota miejsca uroku dodaje Nic nie jest złe co piękno światu nadaje -||- Boli mnie to jak zmienny jesteś Niby przyjaciel, ale jak lis niewierny....
adam_bubak Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 coś głośny ten kot, może w butach? już darujmy nieszczęsnym łzom, za dużo inwersji, przynajmniej o jedną. druga część nijak ma się do pierwszej, nic pociągającego w tym obrazku, ani jednego ciekawego środka literackiego, firmament, łzy, gwiazdy, chmury - nuda
PACKA Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 dla mnie to by było tak jakoś...:) w mroku widzę ulice, ubraną we łzy chmur i blask firnamentu gwiazd, ........ później z tą latarnia to nie wiem....a później dziwne , że słyszysz szmer a to pewne kroki- pewne kroki wydaja inny odgłos niż szmer:) końcówka mi się podoba:) ale faktycznie noc, łzy.. oklepane można to samo inaczej???
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Początki zawsze są trudne, ale nie przejmuj się. Często tu radzą: grunt, to dużo czytać i... pisać i... czytać. Swoje też. Pozdrawiam i do poczytania.
mały_dzielny_toster Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 -ona, -ony, -ony... banał na banale, na dodatek dno stylistyczne, a "łzy chmur", "gwiazdy", "koty" i inne takie to pewny zwiastun tragedii. Swoją drogą, peel na niezłym kacu musi być, żeby słyszeć kocie kroki ^^'
Rekomendowane odpowiedzi