Ola Fryziak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tyle ludzi do nich gniewiem pałało Lecz u mnie - pióro mieczem się stało Wkroczyłem na Ziemię Ludzi Potępionych Potępionych, zmęczonych i bardzo zwątpionych Wątpili w swą wiarę Wątpili w sprawiedliwość Nie wiedzieli miłości Przemawiała przez nich chciwość W czterech ścianach zamknięci, każdy ma swe łoże Zapomnieli już swych modlitw, nawet Bóg im nie pomoże Prąd przywraca życie, oddaje im świadomość Czekają aż dostaną szczęśliwą wiadomość Jesteś wolni Wkraczam ponownie na teren nieznany Inny, odmienny i bardzo niechciany Wszyscy czekają na dzień zbawienia Który uwolni ich od tego mienia Ślepa nadzieja Stała się ich matką A po jakimś czasie Zamkniętą klatką Z której wyjść nie można, taka już ich dola Chcieli by wrócić na wolne zboża pola Po prostu chcą być ludźmi i żyć jak wszyscy inni Po prostu chcą pokazać, żę są naprawdę niewinni Chcą być wolni
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Potępionych, zmęczonych i bardzo zwątpionych ...nie podoba mi się nie lubię takich rymów... Ślepa nadzieja Stała się ich matką A po jakimś czasie Zamkniętą klatką ale ta zwrotka jest super wiersz coś w sobie ma drażnią mnie tylko te dziwne rymy przesłanie ma kilka wpadek ale pomysł niczego sobie pozdrawiam
Ola Fryziak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, że przemówił do Pana jakiś fragment :-) Wpadki są napewno, ale człowiek uczy się na błędach i nikt nie jest doskonały ;-) Pozdrawiam również O
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kiepsciutkie.... zwlaszcza rymy pozostawiaja wiele do zyczenia
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szalona interpunkcja, szalona wersyfikacja, szalone rymy... do tego kilka błędów ortograficzno/literówkowych - jeszcze dużo pracy... Pozdrawiam serdecznie Kowlski
Rekomendowane odpowiedzi