M._Krzywak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jeżeli ktoś ma ochotę serdecznie zapraszam dzisiaj o godz. 18:00 na spotkanie pod Smokiem (Wafelskim ;) gdzie odbędzie się piknik liryczny (na bulwarach pod Wawelem). Brać zatem wierszoły i przybywać!!! Wczoraj odbył się konkurs "dobrze zapowiadających się poetów" ("Cafe Młynek", Plac Wolnica 7) i mam przyjemność poinformować, że jury w składzie:Agnieszka Bubka, Michał Bursa (tak, tak - syn Andrzeja), oraz Szczęsny Wroński nagrodziło dwóch naszych użytkowników. I tak: 1 miejsce zajął ROBERT SIUDAK 2 miejsce zajął MACIEJ TALIK Zwycięzcom gratuluję!!! P.S - przy okazji mam miłą wiadomość, ponieważ Agnieszka Bubka zaprezentuje Swoje utwory w Piecu 21 czerwca. Przynajmniej obiecała :)
Magda_Tara Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 nie mogę iść pod Smoka, niestety.... ale pójdę za to na koncert T. Love, stacja metra- Słodowiec, sobota, g. 20 !!!! - dni Żoliborza :)) i tam będę zazdrościć wszystkim, którzy byli pod Smokiem pozdrawiam :)) no i oczywiście gratuluję zwycięzcom :))
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 łał. gratulacje, dobrą grupę skupiacie wokół siebie. pnijcie się w tej hierarchi krakowskiej, ekipa pozdrawia Jimmy
M._Krzywak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 :) No rzeczywiście Robert pędzi jak wyścigowiec - wygrywa konkurs za konkursem. A jak wspomnę sobie, jak wczoraj Robert dzwonił do domu, żeby podyktowano mu wiersz (bo przyszedł bez skoroszytu, a ja go bezczelnie zapisałem na konkurs), to jeszcze się śmieje :)))
Robert_Siudak Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 No co jak co , ale śmiesznie to było momentami ;) Michał i te jego pomysły !;P
M._Krzywak Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Pomysły... :) Dzisiaj o 18:00 w kinie "Tęczy" pokaz filmu, na który też zapraszam :) www.youtube.com/watch?v=EST8UWT_Rfo Będzie jeszcze teatr i śpiew.
Rekomendowane odpowiedzi