teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 noc nie była skąpa rankiem nadmiar wody w kałużach sine chmury jak zepsuty parasol usiłuję przetrwać złośliwy los splątał rozwichrzone myśli są takie bezbronne z łudzącą nadzieją na antypodach wystygła czarna zaczytana w poezji tyle tęsknot za miłością i czasami okruch wiary że ktoś kiedyś być może
aluna Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ta kawa w Twoim wierszu ,tak przestygła jak moja! Dobrej nocki!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Oj Dziewczęta -smutasy deszczowe. Dobrej nocy. (wiersz jak zawsze- perfekcja).
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cmoook PS. tomik w następnym tygodniu wyślę Krysiu złośliwy los rozwichrzył myśli bezbronne :)))))
maria nika Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Na przetrwanie ,fakt poezja całkiem,całkiem pomaga... i serio kawa zimna a On nie może obojętnie...kiedyś Pozdrawiam całkiem cieplutko
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, nie lubię zimnej...domyślam się, że Ty też... dziękuję miłego dnia Aniu :)
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cmoook PS. tomik w następnym tygodniu wyślę Krysiu złośliwy los rozwichrzył myśli bezbronne :))))) Stasiu, z niecierpliwością czekam i z góry dziękuję :))))) już sobie wyobrażam jak bez opamiętania "zaczytam się"... "rozwichrzone myśli"...czasem ich naprawdę za dużo, ale tylko czasem... cieszę się, że znalazłaś coś godnego uwagi...dzięki cmook! Krysia
ula Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 jak zepsuty parasol usiłuję przetrwać oj tak, coś w tym jest.. ale zawsze jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień.. uściski, Ulka:)
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozkochani w poezji zapominają o stygnącej kawie...może kiedyś i on... dziękuję Mario równie cieplutko pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, zepsuty parasol ma nadzieję, że moze ktoś kiedyś ... naprawi wystające druty... dziękuję Ula serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Sfinks13 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Deszczowy sentyment, jak dla mnie, bo gdy pada zawsze mam szczęście i Tobie życzę nie nadziei, ale rzeczywistości. Zwracam się do podmiotu jako Ciebie, gdyż nie zamieniajmy deszczu na słońce ponieważ czasami pięknie o parapety stuka deszczowa muzyka. Wiersz jak zawsze na Ba sam nie wiem co, gdyż za mały jestem na plusy, ale za to zasługuje na uśmiech i pomijając to wszystko to pewnie męczą Cię same superlatywy. serdecznie i deszczowo 13
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło, że zaglądasz nawet przez zalaną deszczem szybę, tylko tu tak do końca nie chodzi o deszcz jako taki, ale nieważne, co ja tam sobie wydumałam, ważne, co czuje Czytacz... za uśmiech bardzoooo serdecznie dziękuję, a superlatywy mogą czasami hehe, zaprowadzić na manowce, więc wolę szczerość... dzięki cieplutko i już bez deszczu :):)
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Mnie męczy monotonia z każdym dniem jest to samo nic nowego tylko ,że u mnie jest ''ktoś '' nie wiem czy u ciebie jest tak???? Chyba ,że inaczej odbieram twój wiersz niż ty sama :) podoba się ;) serdecznie
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Justynko, to nie monotonia, to raczej cykliczność i ... kolejna, coraz to nowa, szansa... ale każdy odbiór jest cenny, im więcej różnic, tym lepiej dla wiersza dziękuję serdecznie pozdrawiam :)
Puszka Balbinki Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 zimna kawe wylewam, a Twoj wiersz chowam do ulubionych. Zycze cieplej kawusi i natchnienia, aby bylo co czytac
Rekomendowane odpowiedzi