Magda Rosa Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Śniłam Daleko stąd do mnie Bliżej do lustra Zmarszczek Do dymu spalonych spojrzeń Słodko Przelewać można krew Pić łzy i znosić miłość Byle tylko grać Już wiem Nie ma mnie w twojej skorupce Pękłam solą milczenia zamiast wyrosnąć słowem A ty Kształtem serca pozostań Jutro zapukaj znów i powiedz Jestem I tak zatrzymam ciepło przedrozpaczy Portret oddechu na szybie I kocham pośród kłamstw Zabij raz jeszcze Tylko pamiętaj Wróć zanim zamknę -------------- Niby tak, a nie tak... sama nie wiem:) Może ktoś coś....albo i wszystko. Pozdrawiam MR
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Poetycko, i emocjonalnie. Smutno z nadzieją. Miłego...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TAK ZGADZAM SIĘ ACZKOLWIEK KILKA MAŁYCH POPRAWEK ALE NIE JEST ŹLE POZDRAWIAM:)
bazyl_prost Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 skomplikowane jak czerwone wino
Magda Rosa Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Dziękuję Wam bardzo:) Mimo wszystko miałam wątpliwości... Jak to dobrze, że jednak "nie jest źle";) A poprawiałoby się, poprawiało... gdybym wiedziała co i od czego zacząć. Jeśli ktoś coś ewentualnie, to będę wdzięczna:) Pozdrawiam cieplutko MR
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Śniłam bliżej do lustra zmarszczek dalej od spalonych spojrzeń bez przelewania krwi piję łzy znoszę miłość niezwłocznie grając Nie ma mnie w twojej skorupce pękłam solą milczenia zamiast wyrosnąć słowem stawiam na jedną kartę kształtem serca pozostań to puste wołanie lecz ja i tak zatrzymam ciepło przed rozpaczy portret oddechu na szybie i kocham pośród kłamstw zabij raz jeszcze tylko pamiętaj wróć zanim zamknę Troszeczkę zmieniłam twój wiersz nie wiem czy się podoba i czy pomogłam pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi