Stansisław Kłapouchy Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 "Warsztat gdy utwór nie całkiem gotowy" błahe czyś trysnął ciepłem czy chłodem! co za różnica czy z lędźwi, czy z głowy? przecież "nasz" podpis stoi pod spodem. "Wierszokleci winni się kłócić ..."
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Każdy przez to przechodzi. Miłego...
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 To prawda łysienie to niesamowicie ciężki proces dla mężczyzny...
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie koniecznie...
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 "Wierszokleci winni się kłócić ..." wstęp do dyskusji czy tylko zaczepka? :)
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tylko zaczepka, gardzę dyskusją :P
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 dobrze mi tak :))) dyskusja wymaga skupienia uwagi na więcej niż jednej złośliwości i chyba też nie mam na nią ochoty :))) było miło....
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Do usług ;]
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 żyjesz, póki Cię to rusza :)) :*
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie komprende (nie rozumiem)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie super :) chociaż.... warsztat na utwór... błahe czyś trysnął... co za różnica... przecież nasz.... (warsztat w domyśle) ...też nie byłoby pozbawione sensu :)
Sfinks13 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ciekawy i oryginalny przekaz, gdyż jest wartościowy odnośnie tego podpisu, ponieważ zazwyczaj tutaj to nie krytyk ocenia wiersz, lecz kto? serdecznie 13
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....Marek...?
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie znoszę się kłócić. Szuką jest, nie dać się sprowokować do słów, których się póżniej żałuje. Złość przytępia rozum. Łysina, czy bujne włosy u mnie nie mają znaczenia; jak mi się ktoś podoba (przede wszystkim inteligentny, dowcipny, kochający ludzi i naturę), to i łysina ładna. A wiersz - zastanawia. Coś w nim jest! Pozdrawiam - baba
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :* :*
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłótnie są płodne nad wyraz płodne. Może nie takie internetowe, ale w momencie kiedy zejdą się dwie osoby które mają coś do powiedzenia i zaczną się kłócić to robi się pięknie :-)
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłótnie są płodne nad wyraz płodne. Może nie takie internetowe, ale w momencie kiedy zejdą się dwie osoby które mają coś do powiedzenia i zaczną się kłócić to robi się pięknie :-) Zgadzam się z Tobą, ale ja to nazywam bardzo zaangażowaną rozmową. Też lubię takie. Na tematy, które się zna, bądź lubi, można gadać bez końca i przekonywać do swoich racji. Uważam, że większość przykrości jakich doznajemy od innych, wywodzi się z braku umiejętności kontaktowania się ze sobą, rozmowy. Mała kłótnia, czasem dobra, właściwie nie sama kłótnia, lecz godzenie się po. Nie za częsta - oczyszcza, wycisza emocje. baba - heej!
Sfinks13 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....Marek...? A kimże jest ów Marek? Bogiem? serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi