aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 chciałam zamówić na dziś pragnienia ale pogoda nie dopisała się do mojego nie wiem czy straciłam czy zyskałam siedzę w ciemności bez cienia wiśni skwierczącym szaszłykiem zaproszonych zapachy snują się po ogrodzie jak ćmy szukające pogodnego słonecznego na pewno przyjdą nie odmówią mi moje marzenia poczytam poezję nigdy nie zawodzą deszcz przygarnia
Franka Zet Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ładny wiersz, Alunko. Tylko może przestaw szyk [quote]szukające zaproszenia płonącnego Ten o cebuli nie bardzo mi. Pozdrawiam :)
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ładny wiersz, literówka też się zainteresowała skwierczącym szaszłykiem! Serdeczności - baba
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten o cebuli nie bardzo mi. Pozdrawiam :) Dziękuje Franko Droga za ...już przestawiam! Słonecznie! PS. a ta cebula to mi dzisiaj ...przypadł bo w pracy sama wiesz rożnie to bywa ...choć byś wycisnęła ostatnie to i tak czasama i brak....?! Robiłam szaszłyki i tak mi się poskładało do kupy...
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Ty Babo za ładny i za ...sama widzisz zdenerwowanie...woda prosto ...! Całuski!
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Justynko Twojego było mi potrzeba ...i nie tylko! Dziękuje za bardzo....! Całuski!
teresa943 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 fajnie Ci z tą wiśnią...i skwierczące szaszłyki też niczego sobie... ładny wiersz Aniu Cieplutko (bez deszczu):))))))
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dziękuje Droga wróżko za ładny...! Grad także zniszczył auto... ,ale to nic w porównaniu ze zdrowiem! SŁODKOŚCI!
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten o cebuli nie bardzo mi. Pozdrawiam :) Tak, tak... słonecznego zaproszenia... chyba... ładnie...klimatycznie...nostalgicznie... kawowo...
zak stanisława Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 chciałam zamówić na dziś pragnienia ale pogoda nie dopisała się do mojego to jest super, bo wiesz, do mojego też:))))) cmoook
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten o cebuli nie bardzo mi. Pozdrawiam :) Tak, tak... słonecznego zaproszenia... chyba... ładnie...klimatycznie...nostalgicznie... kawowo... Dziękuje Barbaro za ...klimacik ...i nostalgie ! Serdecznie +całuski!
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Stasiu TY moja Droga ...miłego w domku z przyjaciółmi..! PS. BO NA TERAZ JESTEM WŁAŚNIE Z WAMI....! I tak mi dobrze.....! Czytam , odpisuję...i nikt mi nie wygaduje...eeech! Całuski słodkie!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tak. No i możesz inaczej. Inaczej jest, ciekawiej. Pozdrawiam Krzysiek
aluna Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dziekuję za...i za! Serdecznie!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 No cóż... jak zawsze miłe nastrojowe i obrazowe. Miłego...
Sfinks13 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ciepło 13
aluna Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mirku za ...wszystko! Ania
aluna Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ciepło 13 Serdeczności 13 -tko!
Poskromiciel_Piura Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bardzo ładny wiersz Aluno! zreszta nie po raz pierwszy, to co tu duzo gadać :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi