Piotr Rybczyński Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Najtrudniej kłamie się podczas burzy popijając deszcz z kubka jak przez wiatr docierają słowa że jestem herosem miłością absolutną kruszę lody jeszcze nigdy nie byliśmy tak blisko razem doskonale obojętni, zauważyłaś przestaliśmy nawet od siebie odchodzić straciłem odbicie kiedy zgubiłaś postać poza tym wszystko uległo zmianie nawet klimat, sypie śnieg w połowie lipca ale przecież nie musimy o tym rozmawiać przy filiżance zamarzniętej zielonej herbaty
f.isia Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gubiem sie w przeskokach myślowych :(
Pancolek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Najtrudniej kłamie się podczas burzy popijając deszcz z kubka jak przez wiatr docierają słowa że jestem herosem miłością absolutną kruszę lody jeszcze nigdy nie byliśmy tak blisko razem doskonale obojętni, zauważyłaś przestaliśmy nawet od siebie odchodzić straciłem odbicie kiedy zgubiłaś postać za to minus, ale w ostatniej przebłyski, idź ich tropem ;)
Rekomendowane odpowiedzi