jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 w pierwszym rzędzie oczu deski podłóg to dom szukam ziemi kaptury czterolistne Bożogrobców paznokcie czarne jak kiedyś wiara i niedziela leczenie kaca to tylko parę ulic więcej - miasto szukam ziemi do skroni przykryty czas
H.Lecter Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jacek nie wygłupiaj się z tym warsztatem, wiersz jest gotowy... Od niego bym " urodził " chorzowski tomik. ; )
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 bardzo fajnie było przeczytać, J.(:
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to a propos,że nie jesteś na bieżąco....nasze!
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, że fajnie było...nasze Judyt!
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, że fajnie było...nasze Judyt! naj puetną, bo przecież to szukanie ziemii na tej ziemii wciąż się odbywa nieprzerwalnie, a co nasze? J.(: a może napisać tak.. a co nasze to nasze i tyle
aluna Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 To wiersz Jacku z wysokiej półki....dotyka najważniejszych naszych tu na ziemi! Serdecznie!
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, że fajnie było...nasze Judyt! naj puetną, bo przecież to szukanie ziemii na tej ziemii wciąż się odbywa nieprzerwalnie, a co nasze? J.(: a może napisać tak.. a co nasze to nasze i tyle nasze, jest nasze, poetyczne na ten przykład, jeśli można
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pąsowate dzięki,aluno
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naj puetną, bo przecież to szukanie ziemii na tej ziemii wciąż się odbywa nieprzerwalnie, a co nasze? J.(: a może napisać tak.. a co nasze to nasze i tyle nasze, jest nasze, poetyczne na ten przykład, jeśli można ja nie wiem co poetyczne i jak można i co jeśli mm........ ale miło jest(: podasz przykład Jacku? aha zdaje się to 'poetyczne' czy jakoś tak
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wrażenia przede wszystkim, szlaki również, czkawka to upierdliwa sprawa, chór śpiewa dalej i cóż możemy poradzić....zdróweczka
teresa943 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 szukam ziemi do skroni przykryty czas czytałam Twój wiersz wiele razy, naprawdę przyciąga, a pointę zapamiętam jako mądość serdecznie pozdrawiam :)
jacekdudek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co się tak boczysz, twoje prawo nie podoba, ale co? mam zmieniać pisanie? nie za daleko? przyjąłem, podziękowałem, może ołtarz mam zbudować na twojej krytyce...pozdrawiam
jacekdudek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co się tak boczysz, twoje prawo nie podoba, ale co? mam zmieniać pisanie? nie za daleko? przyjąłem, podziękowałem, może ołtarz mam zbudować na twojej krytyce...pozdrawiam ja się nie boczę, mogłabym zapytać, dlaczego ciskanie w warsztacie :) uzmysłówmy sobie tak - Pana odpowiedź i moja odpowiedź są zrobione w podobny sposób - intencja jest nieodczytywalna :) może być przyjęta in plus, takoż in minus to była moja reakcja na Pańską odpowiedź teraz dla pełnej jasności względem mojej intencji pierwszego komentarza - wiersz słabo zrobiony, nie oczekuję zmian z Panskiej strony, bo nie zależy mi, co z moim zdaniem zronbi Auttor, natomiast lubię sobie czasem poużywać na warsztacie, bo na to jest. Traktuję warsztat jako pole pole-miki jako miejsce zmagań, dysput, może być i burzliwych jeśli natomiast w warsztacie Autor odpowiada rebusowo, rebusem reaguję :) intencja jest nieodgadniona, bo równie dobrze mogłabym sie wyłgać z narysowania stryczka. Niech pan mi zarzuci merytorycznie, com złego, czy obrażalskiego napisała w odpowiedzi? :) takoż, jak i ja Panu nie mogę tego zarzucić ;P mam nadzieję się zrozumiemy czułkiem :)) no cóż, czułkiem czułkiem, pozdrawiam i zapraszam znów
jacekdudek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja pozdrawiam, dziękując pięknie
Rekomendowane odpowiedzi