Malgorzata Stypulkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy warto podarowaćkomuś taki wierszykkropelkę uczućuwięzioną w słowachz kawką na dachui gołębiem w locieaniołem gdy zbudzonyskrzydłem załopocenie książki bibelotyani czekoladkikosztowne alkoholeani nawet kwiatkitaki skromny nieśmiały wierszgdy skrycie pytamczy warto go darowaćczy ktoś go przeczytaw nim czasem las zaszumidzięcioł stuknie w sercezaszmaragdowią trawyjak miękkie kobiercezapachnie pokos sianalato zazielenirozpłynie miód lipcowyw cieple warg czerwieniusiądą na powiekachtęczowe motylea kiedy wiersz darujęchcę darować chwilę
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pewnie, że warto... właśnie niedawno właściwie taki wierszyk podarowałem... podoba mi się, ponieważ tematyka dla mnie aktualna i jakby nie było, bliska Sercu, hehe
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z kazdym wierszem lubie cie coraz bardzioej Malgosiu. Stwarzasz tak niepowtrzalny nastroj..To niesamowite..Az zeczywiscie sie cieplona serduszku robi, ze warto jeszcze dla wielu rzeczy na tej planecie zyc..Chcialabym kiedys taki wierszyk dostac
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszystko, co płynie z głębi serca warto darować!Czekoladki zjedzą, wódkę wypiją, a wiersz zostanie...na stare lata jak znalazłtym bardziej, że on taki serdeczny pozrdawiam
patriko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam czytam te wiersze ale żadnego nie skomentowałem, do tej pory lecz ten wiersz jest piękny i bardzo mi się podoba sposób w jaki autorka wyraziła miłość. Pozdrowienia
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kolejny piękny wiersz! Mam sentyment do rymów niedokładnych. Niepotrzebnie przeplotłaś je z typowymi "częstochowiakami" (choć może miało to na celu dodanie wierszowi lekkości??) sytuacja liryczna jak zwykle na 5!pozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Marze by kiedys ktos podarowal mi taki wiersz:)
Rekomendowane odpowiedzi