Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Kmicica mi

HAYQ

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Wszystko jest procesem w systemie. Ma miejsce w czasie i przestrzeni. Problem jednak taki, że powiedzmy iż można wykroczyć poza nie   Możemy mówić rzeczy nierpawdziwe bo to frajda jak zabawa dziecka kolorowymi kulkami byle nie szkodzić chyba, że ktoś chce   Co wyobraźnia rzuca? Może to być jajecznica na księżycu lub kucyk na toalecie, mąka futerale lub okulary na patelni   Im większa rozbieżność słów tym weselej System nie istnieje bo wszystko może być prawdziwe dopóki tego chcesz   Natomiast to, co nieprawdziwe być nie może: kolory tęczy lub przekrój poprzeczny budynku mieszkalnego z pewnością miło wymiesza się z naszymi pomysłami   Grunt to wszystko sprzedać bo kłamstwo i prawda niczym kostki na szachownicy parkietu tanecznego idą jak świeże bułeczki wśród roztańczonych umysłów pod warunkiem, że idą razem   Puenta? Nie kochaj się za bardzo w logice I nie zapominaj o niej całkowicie  
    • @Poezja to życie Sporo Twoich wierszy przeczytałem. Bywają abstrakcyjne i tematycznie są do siebie bardzo podobne. Nie wychodzisz poza swoją formę. Mam wrażenie, że cały czas czytam to samo, pod trochę innym kątem. Nigdy nie będę wiedział jak wygląda Twój proces twórczy bo jest Twój i oceniam dzieło nie Ciebie, a piszę co myślę bo tak mam w zwyczaju. Pozdrawiam!
    • Na targi dał wój ów ład i gra tan.  
    • @egzegeta

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrawiam pięknem.
    • Znikamy, kiedy się spotykamy. Jak duchy nieszczęśliwych kochanków, Którzy zostali przeklęci na wieki I którym nie jest dane się złączyć.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...