Pablo_Pikaso Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 zamykam oczy ale nie śpię jestem gotowy instynktownie spełnić twoje życzenie ty też nie możesz zasnąć znów przeze mnie kolejna porażka wstydzę się tego kim jestem "jesteś pieprzonym gnojem" wolę gdy bijesz nad posiniaczoną duszą nikt się nie użala chcę wyjść zanim odkryjesz że nie jestem doskonały nie umiem pokutować za cierpienia jakie mi zadajesz zostawiam wszystko i ruszam przed siebie nie chcę na zawsze pozostać twoim niepowodzeniem
H.Lecter Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Komiks emocjonalny na poziomie gimnazjalnym. Słabo.
f.isia Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sory, ale mam podobnie :(
Pancolek Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sory, ale mam podobnie :( Współczuję, ale wiersza z tego wywnętrzania nie udało Ci się zrobić
Bernadetta1 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ech Pablo, Pablo;)nie wypowiem sie;) za to pozdrowie ciepło:)
Pablo_Pikaso Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całkiem słusznie odebrane pracuję w bidulu i z gimnazjalistami mam wiele wspólnego a że jestem empatą (o zgrozo!) często myślę i czuję podobnie jak te dzieciaki którym życie wymknęło się spod kontroli bo przejęli na siebie odpowiedzialność za ratowanie osoby uzależnionej w rodzinie mimo buntu ich droga często kończy się właśnie w bidulu szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sory, ale mam podobnie :( wobec powyższego dla Ciebie f.isiu pozostaje mi ta sama odpowiedź jak dla H.Lektera dziękuję za wizytę i wpis szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sory, ale mam podobnie :( Współczuję, ale wiersza z tego wywnętrzania nie udało Ci się zrobić właściwie wywnętrznianie nie jest moje a współczucie owszem należy się tym dla których coś chciałem w przekazie zostawić a może wykrzyczeć tymi słowami ich los dzięki za czytanie i ślad w imieniu enablerów szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Bernadetto a szkoda choćbyś zdeptała i wytarmosiła przyjmę to na bary:) za ciepłe pozdrowienia szacuneczek
aluna Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Bernadetto a szkoda choćbyś zdeptała i wytarmosiła przyjmę to na bary:) za ciepłe pozdrowienia szacuneczek A mnie Poblasko podobasie, czytałam w warsztacie ...cosik zmieniłeś...i dobrze! Pozdrówka!
f.isia Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sory, ale mam podobnie :( wobec powyższego dla Ciebie f.isiu pozostaje mi ta sama odpowiedź jak dla H.Lektera dziękuję za wizytę i wpis szacuneczek odczytałam, i paniałam pracuj Pablo, aby słowo Twoje miało - moc.... niech będzie z Tobą ;)
Bernadetta1 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Bernadetto a szkoda choćbyś zdeptała i wytarmosiła przyjmę to na bary:) za ciepłe pozdrowienia szacuneczek oj to Ty mocarz jestes no no;):)pozdrawiam:)
Pablo_Pikaso Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeetam... zaraz mocarz zwyczajnie... kawał chłopa żaden ze mnie Johny Bravo... a wspominałem już o klacie...? :))) szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za takie dokładne czytanie Alluno i pozytywną ocenę a jeszcze bardziej za "Poblasko" serdecznie i z szacuneczkiem
Rekomendowane odpowiedzi