Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 W apteczce pamięci kilka lekarstw trzymam. Gdy następna miłość we mnie rośnie z szuflady wyciągam fiolkę wspomnień o Tobie. Leczę się, szybko i skutecznie. Homeopatycznie.
BARBARA_JANAS Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Temat fajny a i puenta niczego sobie... Jednak czegoś mi za dużo... Może tak : w apteczce gdy następna miłość we mnie wrośnie leczę się fiolką wspomnień o Tobie szybko i skutecznie homeopatycznie Przepraszam za bałagan i pozdrawiam serdecznie porannie...
Bernadetta1 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 cos by trzeba Krzysiu uporzadkowac w tym wierszu:)pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 podoba się tak ! :)) leczenie homeopatyczne jest długie, najlepiej amputować :))
Filantropia fal Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 ten dopełniacz na początku przeszkadza. pzdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm...Przemyślę nocnie. Podoba mi się Twoja wersja. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spróbuję, wezmę trochę od Barbary. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leczenie trucizną jednak bardziej mi pasuje od amputacji. Choć znieczulenie też jest pociągające. ;) KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, jutro pewnie dopałniacza już nie będzie. KKK
Judyt Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 widziałam już tą mini, fajnie jest, chociaż z tą chomeopatią to przewrotnie zdaje się, J.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lekarstw kilka trzymam, nowe nabywam i dlatego nie ma tragedii. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja. ;) Pozdrawiam KKK
Judyt Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja. ;) Pozdrawiam KKK ah no tak..to nic Krzysztof ponoć rana jest miejscem chwały w której dokonuje się spotkanie z Bogiem, serdecznie J.(:
Zuzanna_M. Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 zdecydowanie wersja pierwotna, bez uporządkowania. :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak naprawdę pierwszą wersję zna tylko kilka osób. Od dawna mieszka w szufladzie. Pozdrawiam Krzysiek
Zuzanna_M. Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak naprawdę pierwszą wersję zna tylko kilka osób. Od dawna mieszka w szufladzie. Pozdrawiam Krzysiek Może kiedyś wyprowadzisz ją na spacer? Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak naprawdę pierwszą wersję zna tylko kilka osób. Od dawna mieszka w szufladzie. Pozdrawiam Krzysiek Może kiedyś wyprowadzisz ją na spacer? Pozdrawiam Jeżeli będzie miała ochotę w bezwietrzny dzień. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi