łysy taytanczyk Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 sterta książek o biedronkach o słoniu i koniku murzynku bajki dla grzecznych dzieci bohaterowie i bohaterki nieba błękit może to wszystko istnieje nawet jeśli to dla każdego inaczej dla mnie tylko to co mogę dotknąć co nie ucieknie zanim mu pozwolę
aluna Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łysy nie pozwól aby umknęło Ci cokolwiek...bo zajmujące! Serdecznie!
łysy taytanczyk Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łysy nie pozwól aby umknęło Ci cokolwiek...bo zajmujące! Serdecznie! Dziękuję Alunko, na pewno się o to postaram. Zdrówka!
stokrotki w rosole Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 spróbuj tak - Co nie ucieknie póki go nie złapię Może zagra lepiej. Stokrotkowo :))
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 dla mnie tylko to co mogę dotknąć co nie ucieknie zanim mu pozwolę jestem za...nie ma to jak zobaczyć na własne oczy, dotknąć, posmakować, powąchać itp... serdecznie pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 hmm napewno zastanawiające dwa ostatnie wersy, czy tak się da, dobre refleksją; J.
łysy taytanczyk Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złapać to można katar;) Ale dziękuję za radę. Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak tak, zgadzam się całkowicie. Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Da da ;))) pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi