teresa943 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 oczarowany wiosną dzień obejmuje błogim ciepłem jak ramiona kochanka gorącą nocą odurzony zapachem bzów rozkołysanych wiatrem trąca najczulsze struny zmysłów na lotniach mgnień mkną ku tobie iluzje majowych intencji spełnienia w zieleni nakrapianej żółcią z fioletem tropię niedostępne za bramą cudzego ogrodu rozszczekał się rozjuszony dog
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Jak ramiona kochanki... kołderka... i nie chce się wstać. Gdyby nie to bydle- rozjuszone- marzyłbym dalej. Milutkiej Niedzieli.Piękne baaaardzo.
teresa943 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, przepraszam...nie sądziłam, że to bydle i Ciebie ze snu wyrwie tak wcześnie...mimo wszystko mam nadzieję, że Twoja Niedziela będzie przemiła:)) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Ty masz Krysiu utarty juz styl pisania...kobiecy, liryczny, łagodny.Choc moze miec wielu przeciwników jako zbyt słodki- ja Cie czytam zawsze z przyjemnoscia:)pozdrówki
teresa943 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, czy to pycha, ale zgadzam się z Tobą... piszę siebie, nie umiem pisać na zadany temat, a to, że niektórych przyprawia o mdłości...nieważne, przecież nie wszyscy mają jednakowe gusta, więc warto pozostać sobą, choćby dla grupki stalych czytelników :))) dziękuję Ci "bywanie" u mnie z przyjemnością :) gościć Cię Beatko, to dla mnie ogromna radość :-))
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Pewnie pycha. Bo pycha - smakuje mi pomimo że ciepluchne a może dlatego. Serdecznie.
teresa943 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak? W takim razie nie martwię się, skoro mam takich czytaczy :) Jeszcze raz dzięęęki! Pysznej niedzieli :-))
Baba_Izba Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 "Chciało się Zosi jagódek" - z ogródka Jasiowej? - to było do peela (peelki). Wiersz wiosenny, majowy, pachnący i niedwuznacznie dwuznaczny. Podoba mi się! Serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Jasio miał pełen ogródek..." i jeszcze złego psa:) Fajnie czytasz Izo! Dziękuję. Ściskam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi