Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• jedni na wzór    inni na podobieństwo   
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Klip Dzięki. Zastanawiałem się początkowo nad inną wersją:   Raz alpinista z Jastrzębiej Góry, który wybredny nie był z natury, powiedział lasce, raczej dość płaskiej, że lubi tylko szczyty i góry.   Pozdrawiam.  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... ja, już wiem, że możesz, nieraz nawet trzeba, bo czasem jakiś byczek się może zdarzyć. (nie, że tu, jw.) Masz w okienku treści, górny prawy róg.. kropeczki.. klik i pojawi się edytuj.. nanosisz co chcesz i dajesz.. zapisz. Ok.. dzięki za odzew na pytanie... :) @Roma ... przyjmuję do wiadomości, że celowo bez "się", jednak... to, jw. nie 'gra'... wg mnie, poprawniej by brzmiało... (..) kawą, papierosem... a potem znajdujemy to (kawa, papieros) gdzieś, gdzie nas jeszcze nie było. Wtrącenie.. "w którym".. w tym miejscu, wydaje mi się błędne. Pomyśl na spokojnie.. tu nikt nikogo nie goni. Spokojnej nocy.
    • @BożenaJoanna  Bardzo sympatyczne opowiadanie  nietyleż o powracającym Dobru, a o Miłości od pierwszego spojrzenia.  Gdyby ta historia miała zostać sfilmowana, to na pewno akcja rozegrałaby się w latach 60...  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wspaniała fraza na refren romantycznej piosenki :) Pozdrawiam.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...