Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt, z dedykacją więc trochę prywatny. mimo wszystko można interpretować ;P pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę śmieszy mnie "pierwsza dzielnica" i "są kamienice" - żywcem z akademii (ku czci ;) mało krakowski dla mnie ten Kraków :( może i jest maŁo krakowski w końcu tam nie mieszkam :] pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dominiku, Twoja interpretacja jest jak najbardziej trafna. Oczywiście sam tekst jest prosty, jednak większość momentów można i w sumie powinno się tak rozumieć. dziękuję za plusa i w ogóle pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może być i tak ;P pozdrawiam Karolina
Espena_Sway Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaak, kolory to jest to :) cieszę się, że tak uważasz pozdrawiam Karolina
Fagot Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Mam wielką słabość do Krakowa, Wyspiańskiego i takich wierszy – piękny! Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. podzielam sŁabość do Krakowa i Wyspiańskiego :P pozdrawiam Karolina
Nechbet Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 im więcej sztuki w wierszach, tym mocniej się w nie zapadam :-) luubię zgrabnie Espenko, plus bez marudzenia pozdrawiam gorąco Marta
Espena_Sway Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marto, dziękuję +) cieszy mnie takie przyjęcie ;P pozdrawiam Karolina
Rekomendowane odpowiedzi