teresa943 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 grafitowa bezsenność otula zwątpieniem czas wyjałowiony ze złudzeń przędzie ciemności do kwadratu sfatygowany zegar rozchwianym wahadłem odmierza pustą noc kolejną bez ciebie tyle ich było że nie wiem jak wytrwać zanim rozjaśnisz nowy dzień świtaniem zapowiesz słońce 1
aluna Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Przepiękny wiersz...! Żeby tak móc codziennie na dzień dobry przeczytać coś Twojego Krysiu!!! Jak mnie dopada dół ...to jedynym lekarstwem jest Twoja poezja....wymowna,delikatna ...po prostu piękna! Uściski!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Tyle ich było i tyle jeszcze będzie...lepiej tęsknić niż nie... Wspaniałe.
teresa943 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzruszasz mnie. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam Aniu :) Miłego dnia!
teresa943 Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłość i tęsknota tworzą parę...nie mogą się bez siebie obyć :) Cieszę się, że Ci się podoba. Serdecznie pozdrawiam Mirosławie. Miłego dnia!
Marlett Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Teresko Ciekawie opisałaś bezsenność. Jest męcząca i mocno się dłuży. W wierszu iskierką jest zapowiedź słońca:) Raźniej robi się na duszy. Słońca:) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez tej iskierki trudno byłoby doczekać...świtu. Dziękuję Marlett. Serdecznie pozdrawiam :-))
zak stanisława Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 tereso, to na pewno o mnie :P piknie buziaki zza morza
teresa943 Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że trafiłam :) Dziękuję. Ściskam!
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Witaj Krysiu:) Czasem tez tak mam Ta iskierka przymyka oczy :) i juz spimy spokojnie. Pozdrawiam serdecznie :))
teresa943 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Zbyszku! Cieszę się, że odnalazłeś w wierszu coś dla siebie. Dziękuję :) Życzę spokojnego wieczoru :))) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi